baner

Novinky

 

NOVĚ!

Dovoluji si vás pozvat na prima odpočinkový víkend do přírody!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ, GDPR

cvičebna

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy webových stránek www.reha-stoky.cz nebo do záznamových archů pacienta zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a s přihlédnutím k nové normě platné od 25.5.2018, NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Právo na informace

Na požádání vám Kateřina Matějková podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory mým snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje zaznamenávám, pokud mě kontaktujete přes kontaktní formulář na webových stránkách, nebo napíšete na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či mi je poskytnete ústně z vlastní vůle pro účely poskytování služeb v oblasti rehabilitace a masáže.

Bezpečnost

Kateřina Matějková přijímá technická, organizační a bezpečnostní opatření, aby chránila vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob.

Použití a postoupení osobních údajů

Kateřina Matějková používá vaše osobní údaje na  zákaznickou administrativu, zdravotní dokumentaci, na marketingové účely, přípaně na účely technické správy webových stránek, vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Chci vaše údaje použít k tomu, abych vás mohla informovat o  akcích a nabídkách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohla údaje podle toho zablokovat. V případě e-mailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit.

Cookies

V případě, že by webové stránky, či program zpracovatele a poskytovatelé emailových kampaní Mailchimp používali Cookies a vy jste s tímto nesouhlasili, můžete používání cookies deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení: Kateřina Matějková se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter Vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte, používám k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi.

Vaše detailní osobní data i údaje jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí zákazník se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Kateřina Matějková, IČ: 86679511, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Odvolat souhlas je možné na katerina,Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu poskytovatel zasílal informace a nabídky o připravovaných akcích a novinkách.

Aktualizace: 25.5.2018.

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME