baner

Novinky

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ, GDPR

cvičebna

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy webových stránek www.reha-stoky.cz nebo do záznamových archů pacienta zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a s přihlédnutím k nové normě platné od 25.5.2018, NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Právo na informace

Na požádání vám Kateřina Matějková podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory mým snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje zaznamenávám, pokud mě kontaktujete přes kontaktní formulář na webových stránkách, nebo napíšete na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či mi je poskytnete ústně z vlastní vůle pro účely poskytování služeb v oblasti rehabilitace a masáže.

Bezpečnost

Kateřina Matějková přijímá technická, organizační a bezpečnostní opatření, aby chránila vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob.

Použití a postoupení osobních údajů

Kateřina Matějková používá vaše osobní údaje na  zákaznickou administrativu, zdravotní dokumentaci, na marketingové účely, přípaně na účely technické správy webových stránek, vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Chci vaše údaje použít k tomu, abych vás mohla informovat o  akcích a nabídkách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohla údaje podle toho zablokovat. V případě e-mailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit.

Cookies

V případě, že by webové stránky, či program zpracovatele a poskytovatelé emailových kampaní Mailchimp používali Cookies a vy jste s tímto nesouhlasili, můžete používání cookies deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení: Kateřina Matějková se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter Vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte, používám k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi.

Vaše detailní osobní data i údaje jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí zákazník se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Kateřina Matějková, IČ: 86679511, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Odvolat souhlas je možné na katerina,Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu poskytovatel zasílal informace a nabídky o připravovaných akcích a novinkách.

Aktualizace: 25.5.2018.

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME